Το σπίτι του 2020 σήμερα!

Ολοκληρώθηκαν οι μελέτες εφαρμογής, ξεκίνησε η κατασκευή.

11411949_1012113242154708_620715415843938346_o

Ολοκληρώθηκαν αυτή την εβδομάδα από τις ομάδες έργου οι μελέτες εφαρμογής και ξεκίνησαν οι εργασίες. Ήδη έχουν καθαιρεθεί το παλιό σύστημα θέρμανσης, τα παλιά ξύλινα εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα, η κουζίνα, όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές υποδομές, το τζάκι και ο παλιός ηλιακός θερμοσίφωνας. Εχουν επίσης αποκαλυφθεί τμήματα του φέροντος οργανισμού που χρήζουν επισκευής και ενίσχυσης.

Κατά τη διάρκεια των καθαιρέσεων έχει ληφθεί μέριμνα διαχωρισμού υλικών με σκοπό την ανακύκλωση τους. Τα υλικά διαχωρίστηκαν σε σίδερο, γυαλί, ξύλο και αδρανή υλικά και με την συνδρομή της ΝΕΙΛΟΣ ΑΕ αλλά και του Δήμου Παπάγου – Χολαργού αποστέλλονται για ανακύκλωση.

pipelife

Ήδη ξεκίνησαν με την συνδρομή της PIPELΙFE HELLAS οι εργασίες εγκατάστασης των νέων υδραυλικών δικτύων και δικτύων μηχανικού αερισμού ενώ από τη Δευτέρα ξεκινούν και οι εργασίες εγκατάστασης των νέων ηλεκτρολογικών υποδομών με την χορηγία των ηλεκτρολόγων Διονύση και Βασίλη Τσίτουρα και της υποστήριξη εταιρειών του κλάδου.

Τα νέα κουφώματα, προερχόμενα απο τρεις εταιρείες που συμμετέχουν χορηγικά στο έργο, αναμένονται τέλος του μήνα και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι εργασίες εξωτερικής θερμομόνωσης του κτιρίου. Τα υλικά αεροστεγανότητας βρίσκονται ήδη στο έργο, ευγενική προσφορά της γερμανικής εταιρείας ProClima, και εφαρμόζονται κατά περίπτωση.

CKmVg-tUEAAIfs8Στο έργο εγκαταστάθηκε σύστημα μέτρησης θερμοκρασίας, υγρασίας και ατμοσφαιρικής πίεσης, ευγενική χορηγία της Green Evolution.

Από την προσεχή Δευτέρα 27/7/15 η πρόσβαση σε όποιο μηχανικό επιθυμεί να επισκεφθεί το έργο, είναι ελεύθερη στο ωράριο 7.00πμ – 3.00 μμ. Παρακαλούμε πολύ να επικοινωνείτε με την ομάδα έργου για να γνωρίζουμε για την επίσκεψη σας.

Translate »